İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Blue Tabby Scottish Fold Oğlumuz Breezy

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17338
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Kediler, üretim yapılacak canlılar olarak düşünülmemelidir. Kafes veya çiftlik ortamında üretim yapılan kedilerin sağlığı zayıf, stresli ve bağışıklık sistemi düşüktür. Ayrıca, bir kedinin maliyeti, sağlık durumu ve yaşam koşulları ile ilişkilidir. Kedi sahibi olmak isteyenler için fiyat genellikle önemli bir konudur. Fiyatların dikkate alınması gerektiği doğrudur ancak size 15-20 yıl dostluk edecek bir canlının gelecekte karşılaşabileceği sağlık sorunları, bugün yaptığınız bir karara bağlıdır. Kedi sahibi olmak isteyenlerin internette fiyat odaklı aramalar yapmaları, kedinizin geleceği ile oynamalarına ve yanlış kararlar almalarına neden olabilir. Yavru kediniz, evinizin bir parçası ve en yakın arkadaşınız olacaktır. Bu nedenle yatırım yapmanız gerekir. Wunder Pet Club olarak, 2000'den fazla yavru kedimizi yeni evlerine teslim ettik. Aldığımız tecrübeler sayesinde sizlere en iyi hizmeti sunmak için gururla çalışıyoruz. Yavrularımız, kafes ortamında üretilen kediler değildir. Bizim kontrolümüzde ve sevgi dolu bir aile ortamında büyürler. Hamilelik döneminden itibaren, tüm süreçlerimiz özenle takip edilir ve yavrularımız veteriner kontrolünden geçerler. Kan, idrar ve dışkı testleri, iç-dış parazit uygulamaları, karne pasaport ve gereken tüm aşılar tamamlanır. Evimizde büyüdükleri ve anne altından doğrudan sizlere teslim edildikleri için sosyal, sıcakkanlı, oyuncu ve sağlıklı yavrulara sahip olursunuz. Ayrıca, yavrularımızın hepsi tuvalet eğitimi almış, kuru mamaya başlamış ve anne sütünü tamamen almışlardır. Yavrunuzun satış sonrası durumunu takip ederız ve herhangi bir sorun olduğunda anlaşmalı veteriner hekimimiz tarafından kontrol altına alınarak gereken uygulamalar yapılır. İstanbul içinde her yere aynı gün teslimat yaparız. İstanbul dışına da aynı gün güvenli bir şekilde gönderim sağlarız.
Yorumlar
16 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.