İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Blue Tabby Scottish Fold Kızımız Belicia

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 28546
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Kediler, üretim için uygun canlılar değildir. Kafes veya çiftlik ortamında üretilen kediler, zayıf, hassas ve bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir. Ayrıca bir kedinin fiyatı, sağlık durumu ve yaşam koşullarıyla ilgilidir.\n\nKedi satın almak için burada olduğunuzun farkındayız. İlk kez kedi sahibi olanlar birçok konuda emin olamazlar. En önemli konulardan biri de fiyat konusudur. Ancak, bugün verdiğiniz bir karar, 15-20 yıl boyunca dostluğunuzu sürdürecek bir canlının gelecekte karşılaşabileceği sağlık sorunlarına bağlıdır.\n\nBaşka bir deyişle, internette sadece fiyat araştırması yaparak kedi sahibi olmak, kedilerinizin geleceğiyle oynamak anlamına gelir. Yavru bir kedinin sahip olduğunuz çocuğunuz haline geleceği gerçeği göz önünde bulundurulduğunda, aldığınız yatırımın getirisi size çok uzun yıllar boyunca mutluluk verecektir.\n\nBize kedi sahibi olmayı planlamasanız bile, ücretsiz olarak uzman arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Böylece doğru bilgileri öğrenerek karar verebilirsiniz.\n\nWunder Pet Club olarak 2000'in üzerinde yavru kediyi yeni yuvalarına gönderdik. Bu deneyimimizle, size en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz.\n\nYavrularımız kafes ortamında üretilmezler. Ev ortamında, hamilelik döneminden itibaren kontrolümüzde büyüyen sevgi dolu aile üyelerimizin yavrularıdır. Tüm prosesler tarafımızdan takip edilir ve yavrular, sütten kesildikten sonra veterinerimiz tarafından kan, idrar ve dışkı testleri yapılır, iç-dış parazit tedavisi uygulanır, karne pasaport hazırlanır ve gerekli aşıları zamanında yapılıp sizlere teslim edilir.\n\nSatış sonrasında yavrunuzun durumu takip edilir ve bir sorun çıkması durumunda anlaşmalı veteriner hekimimiz tarafından gözetim altına alınır.\n\nYavrularımız hiçbir zaman kafeslerde tutulmazlar, annelerinden ev ortamında sizlere teslim edilirler ve sizler de sosyal, sevecen, oyuncu ve sağlıklı yavrularla tanışırsınız.\n\nYavrularımızın tamamı tuvalet eğitimini tamamlamış, kuru mamaya başlamış ve anne sütünü almışlardır.\n\n***İSTANBUL İÇİ HER YERE AYNI GÜN TESLİM EDİLİR. İSTANBUL DIŞI İSE AYNI GÜN GÜVENLİ GÖNDERİM YAPILIR.***
Yorumlar
16 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.