İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Blue Point British Longhair Kızımız Bonita

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27811
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Kediler üretilmek için değil, sevgi ve sahiplenmeye layık canlılardır. Kafes veya çiftlik ortamlarında üretilen kediler daha zayıf, daha stresli ve bağışıklık sistemleri daha düşüktür. Bir kedinin maliyeti, onun sağlığı ve yaşam koşulları ile orantılıdır. Kedi almak isteyenler, özellikle ilk kez kedi sahibi olanlar, birçok konuda kararsız kalabilirler. Ancak, daha uygun fiyatlı bir kedinin seçilmesi, ileride sağlık sorunlarına neden olabilir. Kedi sahibi olmak isteyenlerin, sadece fiyat odaklı araştırmalar yapmaları yanlıştır. Kediniz, evinizin bir parçası olacak ve size 15-20 yıl boyunca arkadaşlık edecektir. Bu nedenle, kedinizin sağlığı ve mutluluğu için gerekli olan her şeyi sağlamak için yatırım yapmanız gerekmektedir. Wunder Pet Club olarak, ücretsiz danışmanlık hizmetimizle, müşterilerimizin doğru bilgileri ve seçimleri yapmalarını sağlamaktayız. Tecrübemizle birlikte, 2000’den fazla yavruyu yeni yuvalarına kavuşturduk ve bu deneyimle sizlere en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. Tüm yavrularımız çiftlik ortamında değil, ev ortamında sevgiyle büyütülmekte ve hamilelikten itibaren kontrolümüz altında olmaktadır. Yavrularımıza veteriner kontrolünden geçtikten sonra, iç ve dış parazitlerine karşı koruyucu tedaviler uygulanmaktadır. Tuvalet eğitimleri tamamlanmış, anne sütünden kesilerek kuru mama yemeye başlamış ve gereken tüm aşıları yapılmış olarak sizlere teslim edilmektedir. Yavrularımız tüm Türkiye içinde güvenli bir şekilde aynı gün içerisinde teslim edilmektedir. Siz de bizimle iletişime geçerek, sevgi dolu, oyuncu, sosyal ve sağlıklı bir kediye sahip olabilirsiniz.
Yorumlar
19 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.