İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BEYAZ MAS MAVİ GÖZLÜ CHİNCHİLLA YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 33544
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
ÜCRET KARŞILIĞINDA SAHİPLENDİRME İLANI - Yavrumuz safkan bir kedi olup tüm kontrolleri veterinerlerimiz tarafından yapılmıştır. Fotoğrafları tamamen bize özgüdür ve mağazamızda bulunan yavruların görüntüleridir. İstanbul/Ataşehir veya Afyonkarahisar'daki mağazalarımızdan birinde yavru kedinizi seçerek veteriner kontrolü sonrası teslim alabilirsiniz. Mağazalarımızda en az 30 yavru bulunmaktadır. Sağlık ve ırk garantisi sunduğumuz yavrularımızın tüm evrakları tamdır. Ana ve babaları bizim bünyemizdedir ve yavru alımımız sadece bunlardan yapılır. Yavrularımız dış ve iç parazitlerden arındırılmış, mama yemeye başlamış ve tuvalet eğitimi almıştır. Ayrıca Türkiye'nin her yerine güvenli şekilde gönderim sağlamaktayız. Farklı renk ve cinsteki yavrularımız için Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tek işimiz olan veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazalarımızda Avrupa Birliği'ne uyumlu pet pasaport kimliğiyle birlikte yavru kedinizi güvenle teslim alabilirsiniz.
Yorumlar
33 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.