İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BEYAZ MAS MAVİ GÖZLÜ CHİNCHİLLA YAVRUMUZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25395
İlan Tarihi 23 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Safkan kedilerimiz, Türkiye'nin her yerine güvenle gönderilebilir. Tüm yavrularımız, safkan kedi ırkları derneğinden (WACC) seçilmiştir. Fotoğraflarımızın tamamı mağazamızda bulunan yavrularımızın güncel fotoğraflarıdır. Mağazalarımızdan birine gelerek, istediğiniz yavruyu beğenip veterinere kontrol ettirebilirsiniz. Şişli ve Şanlıurfa'da iki mağazamız mevcuttur. Tüm yavrularımızın kontrolleri, üzerinde çalıştığımız veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Tüm evrakları tamdır ve Yasal bir işletme olarak faaliyet gösteriyoruz. Yavrularımızın sağlığı ve ırkı %100 garantilidir. Tüm yavrularımız; anne ve babalarımızdan doğmuştur ve dışardan hiçbir yavru almamaktayız. Tüm iç ve dış parazitleri yapılmış olan yavrularımız, Avrupa Birliğine uyumlu Pet Pasaport kimlikleriyle birlikte teslim edilirler. Kuru mama yemeye başlamış olan yavrularımız, tuvalet eğitimlerini de tamamlamışlardır. Her renk ve her cinsden yavrumuz mevcuttur. Diğer yavrularımız hakkında bilgi almak için WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
187 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.