İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 23588
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Şanslı bir kız olan Şila, aralık 2019'un sonlarında doğdu ve şu anda 3 aylık. Annesi sokakta hamile kaldığı için, geçici yuvasında birçok kedi ile birlikte yaşadı. Ancak yalnız kalmayı hiç sevmedi. Titizlik konusunda oldukça hassas olan kızımız, tuvaletinin pis olmasına asla izin vermez. Ayrıca midesi çok hassastır. Şila, gerekli tüm aşılarını aldı ve güzel mamalarla beslendi. Yaramazlık yapmaz ama çok oyuncudur. Kızdığınızda ise sözünüzü dinleyerek kendisini sevdirmek için elinden geleni yapar. Eğer evde başka bir kedi yoksa, yanınızda eğitilmiş bir köpek gibi dolaşır. Şila'yı, diğer kedime arkadaş olsun diye almıştım, ancak diğer kedimin sağlık sorunları çıkınca veteriner faturaları beni zor durumda bıraktı. Bu yüzden Şila'yı, veteriner masraflarımı karşılamak için 500 TL karşılığında sahiplendirmek zorundayım. Hakiki annesi babası Ankara kedisi olan Şila, özel bir kedi. Evde bir aile bireyi veya en azından bir başka kedi olması tercihimdir. Gebze'de oturan, 10 yaşından büyük bir çocuğa sahip olan bir aile önceliğimdir. Bekarlar ne yazık ki başvurmamalıdır. Lütfen hediye olarak da gelmeyin. Şila'yı kısırlaştıracak, aşılarını zamanında yaptıracak ve ölene kadar her anında yanında olacak insanlar başvursun. Kocaeli/Gebze'de oturan insanlar önceliğimdir. Benim gittiğim veteriner tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir. Ayrıca satın alan kişiler, satıştan sonra da benimle iletişimde kalacaklarını kabul etmelidirler. Şila'nın fotoğraflarını istediğim zaman görmek ve onu ziyaret etmek istiyorum.
Yorumlar
31 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.