İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Bem Beyaz NS 11 33 Scottish Fold

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 22778
İlan Tarihi 4 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Seçkin bir safkan kedi yavrusuna sahip olmak ister misiniz? O zaman size yavrularımızı tanıtmak istiyoruz! Yavrularımız tamamen safkan ve tescilli kedilerdir ve fotoğraflarımız hepsi mağazamızda bulunan gerçek yavrularımızın fotoğraflarıdır. Veteriner kliniği kontrolü altında, istediğiniz yavruyu herhangi bir mağazamızdan teslim alabilirsiniz. İstanbul/Şişli ve Şanlıurfa'daki iki mağazamızda minimum 30 yavrumuz mevcut. Bünyemizde çalışan veteriner hekimlerimiz tarafından tüm yavrularımızın kontrolü yapılmaktadır. Yasal bir işletme olarak, veteriner kliniği ve pet shop mağazalarımız birbirinden bağımsızdır. Yavrularımızın sağlık ve ırk garantisi %100'tür. Yavrularımızın anne ve babaları bize aittir ve sadece kendi yavrularımızı açıkça tanıdığımız için, kesinlikle yavru satın almıyoruz. Tüm yavrularımız parazit kontrolleri yapılmış, kurumsal mama yiyor, tuvalet eğitimi almış ve Avrupa Birliği'ne uyumlu Pet Pasaport'lar ile teslim edilmektedir. Tüm Türkiye'ye güvenli teslimat sunmaktayız ve her renk ve cins yavrumuz mevcuttur. WhatsApp üzerinden diğer yavrularımız hakkında bilgi alabilirsiniz.
Yorumlar
143 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.