İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Bal Gözlü Beyaz Scottish Fold (Rollo) Yavrumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21221
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Kediler çiftlik veya kafes ortamında üretim yapılacak hayvanlar değillerdir. Bu tür üretimler kedilerin zayıf, stres ve bağışıklık sorunları yaşamasına sebep olabilir. Ek olarak, bir kedinin maliyeti, sağlık ve yaşam koşulları ile doğru orantılıdır. Kedi bakımına karar verdiyseniz ve buradasınız. Kedi sahibi olmaya karar veren birçok kişi birçok konuda kararsız kalabilir. Bu konuların başında da fiyat gelir. Ancak, 15-20 yıl boyunca size arkadaşlık edecek bir canlı için bugün verdiğiniz kararda gelecekteki sağlık sorunlarını göz önünde bulundurmanız gerekir. İnternetten fiyat odaklı bakmak, kedinizin geleceğiyle oynamaktır. Evinizde yanınızda büyüyecek bir canlı için yaptığınız yatırım, sizi mutlu edecek uzun yılları getirecektir. Kedi bakımı hakkında bilgi edinmek isterseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kötü bir karardan kaçınmak için, uzman arkadaşlarımız sizi doğru bilgilendirecektir. Wunder Pet Club olarak, 2000'den fazla yavrumuzu yeni evlerine ulaştırdık. Bu deneyim sayesinde, size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yavrularımız çiftlik ortamında değil, evlerde aile ortamında sevgiyle büyüyen ve hamilelikten itibaren kontrolümüzde olan kedilerin yavrularıdır. Tüm süreçleri biz takip ediyoruz ve yavrular sütten kesildikten sonra veterinerimiz tarafından kan, idrar, dışkı testleri yapılır, iç-dış parazit uygulamaları yapılır, karne pasaport hazırlanır ve tüm aşıları tamamen tamamlanır. Satış sonrasında yavrumuzun durumu takip edilir ve anlaşmalı veterinerimize götürülürse, herhangi bir sorun çıktığında gerekli müdahaleler yapılır. Yavrularımızın hiçbiri kafese kapatılmaz, hepsi anne altından sevgi dolu bir ev ortamında sizlere teslim edilir. Böylece sosyal, sıcakkanlı, oyuncu ve sağlıklı yavrulara sahip olursunuz. Tüm yavrularımızın tuvalet eğitimleri tamamlanmış, kuru mamaya başlamış ve ek olarak, anne sütünü tamamen almıştır. İstanbul içi tüm bölgelere aynı gün teslimat yapmaktayız ve İstanbul dışı içinde güvenli bir şekilde teslimat sağlanmaktadır.
Yorumlar
21 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.