İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BABY FACE LİLCA BRİTİSH SHORTHAİR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12688
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ücretli sahiplendirme ilanı! Yavrumuz tamamen seçkin bir kökene sahiptir; safkan kedi ırkları derneği (WACC) tarafından onaylanmıştır. Tüm fotoğraflar gerçek ve kendi çekimlerimizdir. Bu yüzden, mağazamızdaki tüm yavruların güncel fotoğraflarını sizlere sunuyoruz. Beğendiğiniz yavruyu mağazamızdan birinde seçip veteriner kliniğimizde kontrol ettikten sonra Teslim alabilirsiniz. Mağazalarımızın her birinde en az 30 yavru mevcuttur. Birinci mağazamız İstanbul/Ataşehir, İkinci mağazamız ise Afyonkarahisar'dır. Tüm yavrularımız veteriner hekimlerimiz tarafından kontrol edilir ve biz tüm evrakları tam olan yasal bir işletmeyiz. Ayrıca, veteriner kliniğimiz ve pet shop mağazaları tamamen bağımsız işletmelerdir. Tüm yavrularımız yüzde 100 sağlık ve ırk garantilidir. Ayrıca, tüm yavrularımız veteriner kontrolü altında teslim edilmektedir. Anne ve babası bize ait olan tüm yavrularımız yalnızca kendi üretimlerimizdir. Dışarıdan yavrular kesinlikle kabul edilmez. İç ve dış parazitlerle mücadele edildi ve ayrıca Avrupa Birliği'ne uyumlu pet pasaportuyla teslim edildi. Kuru mama ile beslenir ve tuvalet eğitimi alır. Tüm Türkiye'ye güvenli gönderim sağlıyoruz. Her renkte ve türden yavruyu bulabilirsiniz. Diğer yavrularımız için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bu TEK işimiz ve sizlere en iyi hizmeti sunmak istiyoruz.
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.