İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

BABY FACE GOLDEN RETRÄ°EVER YAVRULAR

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 20003
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her Ä°kiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Yok
Mağazamız, Bursa Nilüfer CarrefourSA AVM'nin -1 kapalı otopark girişindeki ilk girişte bulunmaktadır. Yavrularımızın tüm aşı uygulamaları ve veteriner kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır. Irk ve sağlık garantisi sunulan yavrularımız, Türkiye'nin her yerine sorunsuz şekilde gönderilebilmektedir. Pet pasaportu da mevcut olan yavrularımız hakkında referanslarımız tüm Türkiye'den gelmektedir. Yavrularımız ücretlidir ve detaylı fotoğraf ve video için WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bursa içinde evinize teslimat yapıyoruz. Canlı görüntülü arama yaparak kedilerimiz ve köpeklerimizi görebilir veya mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.
Yorumlar
66 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.