İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

AYI SURAT TEDDYBEAR POMERANİAN BOO OĞLUMUZ MOJİTO / Yavrupatiler den

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32367
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler'e hoş geldiniz! Bizi lütfen Instagram'dan takip ederek referanslarımızı görebilirsiniz. Sahiplenirken kaparo konusunda dikkatli olun, referansı olmayanlarla işlem yapmayın. Yaklaşık 60 bin takipçimiz ve 12 binden fazla sahiplenme ile 5. yılımızda büyümeye devam ediyoruz. Yavrularımızın hepsi ırk ve sağlık garantili olup, ilk aşıları lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmıştır ve tuvalet eğitimi tamamlanmıştır. Bu yavrumuz da ilk aşıları yapılmış ve sağlık kontrolünden geçerek tuvalet eğitimi almıştır. Seçkin firmalardan güvenilir yerlerden köpek sahibi olmanızı öneririz. Müşterilerimizin memnuniyeti için güçlü kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz. THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı birimi ile şehir dışına sağlıklı ve güvenli bir şekilde yavrularımızı gönderiyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrası da ekibimizle iletişim halinde kalarak durum kontrolü yapmaktayız. İlanımızda yer alan iletişim numaramızdan veya WhatsApp üzerinden tüm sorularınızı sorabilir ve danışabilirsiniz. Unutmayalım, hayat kısa, köpeğimize sarılalım! #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
28 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.