İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

AYI SURAT TEDDYBEAR POMERANÄ°AN BOO OÄžLUMUZ DODO / Yavrupatiler den

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 16054
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Hoş geldiniz @yavrupatiler'e! Bizim güvenimizi referanslarımızla görebilirsiniz ve Instagram'da bizi takip edebilirsiniz. Sahiplenirken referansı olmayanlar lütfen dikkatli davransınlar. Yaklaşık 60 bin takipçimiz ve 12 bin sahiplendirmemizle 5 yıldır büyüyen ekibimiz sayesinde markamızı kurumsallaştırdık. Yavru ve yetişkin hayvanlarımız sağlık garantili ve ırk garantili olup ilk aşılarını düzenli olarak lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Ayrıca tuvalet eğitimleri de tamamlanmıştır. Bu yavrumuz da sağlık kontrolleri yapılmış ve tuvalet eğitimine başlamıştır. Sevgili hayvansever köpek dostlarımızı güvenilir yerlerden almalarını öneriyoruz ve bizimle iş yaparak değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü bir kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz. Ayrıca, şehir dışı mesafelere canlı hayvan taşımacılığı birimimiz aracılığıyla THY ile sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslimden sonra ekibimiz iletişimde kalmaya devam eder ve durum kontrolü yaparlar. İlanımızda belirtilen iletişim numaraları üzerinden tüm sorularınızı sorabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.