İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Ayı surat safkan Pomeranian Boo Kızımız YUMOŞ / Yavrupartiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19954
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Hoş geldiniz @yavrupatiler'e! Pomeranian ırkının en sevimli üyeleri TEDDYBEAR/TEDDYFACEAYI SURAT artık burada! Kısa bacakları, küçük kulakları ve basık burunları ile çocuklar ve diğer evcil hayvanlarla uyumlu olan bu cins, en oyuncu ve en pozitif köpeklerin başında geliyor. Havlama ve ısırma huyu olmayan bu minik yavrularımızın bakımı çok kolay ve herkesle iyi anlaşır. Tüm yavrularımız, karneli pasaportlu ve ilk aşıları lisanslı yetkili veterinerlerimiz tarafından yapılmış olarak sizleri bekliyor. Ayrıca başlangıç tuvalet eğitimleri de tamamlanmıştır. Birçok yeri ucuz Pomeranian ilanlarıyla dolu ama bizim safkan yavrularımız, referanslarımız ve doğru bilgilendirme ile birlikte 60 bin kişiye yakın takipçi sayımız ve 12.500'den fazla doğru kişilere sahiplendirme başarımızla farklıdır. Instagram hesabımızdan takip ederek referanslarımıza ulaşabilirsiniz. Sahiplenirken kapora konusunda dikkatli olmayı unutmayın. 5 yıldır büyüyen ekibimizle markamızı kurumsallaştırdık ve güvenilir yerlerden alışveriş yapmanızı öneriyoruz. Hem sağlıklı hem de güvenli bir şekilde şehir dışına taşıma imkânı sunuyoruz. Canlı hayvan taşımacılığı birimimizle tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrasında da iletişimde kalmaya devam ediyoruz. İletişim numaramız ve whatsapp üzerinden tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
41 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.