İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Ayı Surat pomeranian Boo Yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23923
İlan Tarihi 24 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Petshop ilanlarımıza Instagram sayfamız üzerinden göz atabilirsiniz. Whatsapptan bizimle iletişim kurarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Yavrularımızın tümü sağlık garantisiyle birlikte ilan edilir ve veteriner ortamında sahiplendirilir. Türkiye'nin her yerine güvenli bir şekilde mevcut olan talepler doğrultusunda yavru gönderimi yapılır. Ancak unutulmamalıdır ki, yavruyu görerek ve veteriner kontrolünden geçtikten sonra sahiplenmeniz önerilir. Lütfen dikkat! Türkiye'de ilk ve tek olduğunu iddia eden, ancak mübalalı bilgilerle donatılmış ilanlara dikkat edin. Köpek satıcılarının çoğu köpeklerini şahsen ithal edememektedir. Bu nedenle, bu kişilere karşı daha temkinli davranılması gerekmektedir.
Yorumlar
115 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.