İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Aşık olacağınız müthiş fransız bulldog bebekler :)

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24090
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
16 günlük ve sağlıklı 5 Fransız Bulldog yavrusu arıyoruz! İki erkek ve üç dişi olan yavrular, 8 Mayıs doğumlu ve tamamen tatlılar. Fiyat hakkında tartışmak mümkün. Ciddi alıcılar 05425404298 numarasından bana ulaşabilir. Yavru fotoğrafları var ve canlı olarak takdim edilebilirler. Annelerinin gözleri ve alerjik durumları nedeniyle tedavi gerekiyor, ancak masrafların üstesinden gelmek için satın alacağım. Onlar Arya'nın yavruları ve sevgim için ihtiyacım var, ama öğrenci olduğum için para kazanma ihtiyacım var. Bazı fotoğraflarını yükleyebildim, ancak daha fazla fotoğraf görmek için lütfen arayın.
Yorumlar
34 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.