İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Antalya Joker Petshop Jack Russel Yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30054
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
İlan Türü Görüşülür

Joker Petshop olarak, yılların verdiği tecrübe ve emeğimizin sonucu olarak Antalya'da sektörde söz sahibi olmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimize kaliteli ve sağlıklı Jack Russell yavruları sunuyoruz. Türkiye genelinde kargo gönderimi yapmaktayız. Mağazamızı ziyaret ederek çayınızı veya kahvenizi yudumlayabilir, yavrunuzu teslim almaya hazır hale gelirken bizimle sohbet edebilirsiniz. Yalnızca bizden yavru alan müşterilerimize kedi ve köpek ürünlerinde toplu indirim uygulanmaktadır. Sizleri ailemize katılmaya davet ediyoruz. Amacımız ilk olarak sizleri kazanmak, ardından sizin çevrenizi kazanmaktır. Mutlu bir müşteri, bizim için en iyi referanstır. Evinize aldığınız yavru dostunuz ile oynarken veya gezdirirken gurur duyacağınızı biliyoruz. Hayatınızın en güzel deneyimlerinden birini yaşamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar
55 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.