İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Antalya Joker Petshop Jack Russel Yavruları

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 28989
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
İlan Türü Görüşülür

Joker Petshop olarak, sektördeki yılların verdiği emek ve tecrübemizle Antalya'da en kaliteli ve sağlıklı Jack Russell yavrularını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm Türkiye'ye gönderim imkanımız mevcuttur. Mağazamıza gelerek çayınızı-kahvenizi yudumlayabilirken biz de yavrunuzu teslim etmeye hazırlanabiliriz. Sadece bizden yavru alan müşterilerimize özel, toplu kedi ve köpek ürün indirimleri sunuyoruz. Kesinlikle büyüyen ailemize katılmanızı bekliyoruz! İlk hedefimiz sizi kazanmak ve sonra sizin çevrenizi kazanmaktır. Amacımız sizi mutlu görmektir; ne kadar mutlu olursanız biz de o kadar mutlu oluruz. Unutmayın, kulaktan kulağa yapılan en güzel reklamdır. Evinizde onunla oynarken, yanınızda gezdirirken gurur duyabileceğiniz yavruya sahip olmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.

Yorumlar
70 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.