İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 19388
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 1 Yaşında
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Havlama huyu uysal, isırma huyu yoktur ve sürekli ilgi ister. Satın alacak kişiyle WhatsApp üzerinden iletişim halinde olunacaktır. Eğer sokağa atıp masraflarını karşılayamayacaksanız lütfen yazmayın bile. Gerçekten aile olabilecek yeni sahipleri arasın ve görüşsün. Aşıları tamdır, corona aşısı da dahil olmak üzere yapılmıştır ve yanında tüm malzemeleri verilecektir. Bunlar yatağı, oyuncakları, mama kabı, maması, taşıma kafesi, kıyafetleri vb. gibi şeylerdir. Erkek ve 1,5 yaşındadır. Henüz tuvalet eğitimi var. Pazarlık payı vardır ve Ankara içi fiyatı 3500 TL'dir. İl dışına ise pet kargo ücreti 500 TL'dir. Çocuklarla arası iyidir ve binada hiçbir sorun çıkarmaz.
Yorumlar
43 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.