İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Ankara'da Birbirinden Özel Renk Renk Secereli minikler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24477
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Yavruların anne ve babaları, koca kafalı, yuvarlak ve büyük gözlü patilere sahip olup, ırk standartlarının tüm özelliklerini taşıyorlar. 6 yıldır kediler üzerine çalışıyorum ve Royal Canin Kitten Mama'yı tüm kedilere uyguladım. Ayrıca, vitamin ve besin takviyeleri düzenli olarak verildi. Anne-babalar gibi yavrularımızın da herhangi bir kronik hastalığı yoktur. Kedilerin baba tarafı Golden ny25 Scottish Fold'dur. 2 adet anne kedimiz var, biri silver diğeri redpoint Scottish Straight (Dik Kulak). Soyları belgeleri mevcuttur. Red Point dişi kedimiz 6 yavru doğurdu: - Siyah Golden dişi - NY11 Golden erkek - Gri gözlü ve yeşil gözlü dişiler 56 günlük 3 adet yavrusu hala mevcuttur. Ayrıca, Silver anneden Gold Taby ve Silver NS1133 7 aylık yavrularımız bulunmaktadır. Red Point kediden 7 aylık NY11 (kiremit rengi) yavrusu da mevcuttur. En güzel renkleri bulunduran ırkımız, fazla sayıda kedisi nedeniyle taşınana kadar makul ücretlerle uygun sahiplerini bekliyor. Ayrıca, bütün kediler anneleri gibi uyumludur. Genellikle babalarının uyumlu yapısını devralmışlardır. Ayrıca, tam bir oyuncu ve kucak delisidirler. Elimizden geldiğince bütün ayrıntıları açık net bir şekilde size aktardık. Daha detaylı bilgi, video ya da fotoğraflar için lütfen iletişime geçiniz.
Yorumlar
20 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.