İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

ACİL SAHİPLENDİRME ÜCRETSİZ BEBEK KEDİ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27948
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
2-3 aylık erkek kedi, aşıları tamamlanmış ve otobanda bulunmuş. Önde tek patisini kullanamasa da oldukça oyuncu. Veterinerde yapılan muayenesinde kırık çıkık olmadığı söylendi ancak iyileşme ihtimali düşük. Takip şartlıdır ve sadece kendine güvenen kişilerin yazmasını istiyoruz. Evdeki tüm bireylerin kediye alerjisi olmadığını ve kabul ettiğini bilmek istiyoruz. Tercihen küçük çocuklu evler için uygun olmayabilir. İstanbul/Sancaktepe'de bulunuyor. İletişim için @wishpers_in_the_dark hesabına yazabilir veya 0552 659 07 60 numarasından arayabilirsiniz. Telefonla iletişime geçemezseniz lütfen hesaba yazın.
Yorumlar
18 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.