İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Açıklamayı Oku Tüm Türkiye Gönderim Safkan nadir bulunan bembeyaz şivava bebekler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 14317
İlan Tarihi 30 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Ucuz bir köpek isteyenler için uygun olmayan bir ilandır. Satılık köpeğim, safkan teacup long hair şivava ırkından olup, ırkının bütün özelliklerini taşımaktadır: zekice davranışları, kolay tuvalet eğitimi, sahibine yönelik koruyucu olma ve kulakları mutlaka dik olan elma kafalı bir tasarımı vardır. Burnu küçük ve kuyruğu ise öne doğru yumuşak bir yay şeklindedir. Sadece 2 kg ağırlığında olduğu için ev bakımı oldukça uygun olacaktır. Safkan olmayan kırma köpeklerin aksine, ne kadar büyüdüklerini önceden tahmin etmek zordur. Bu nedenle, safkan şivava tercih edenler, köpeklerinin büyüdüğünde nasıl görüneceklerini önceden bilebilirler. Şivava ırkı hakkında bilgi sahibi olmadan bu köpeği almayın. Tüm illere gönderim mevcuttur. Gönderim ücreti tarafımdan karşılanacaktır. Ciddi ilgililere, yavruların görüntülü görüşmesi yapılabilir. Tüm yavrularımız safkan ve ırk garantilidir. Buna ek olarak, beyaz long hair teacup şivava oldukça nadirdir. Anne baba şivava cinsindendir ve 12 Ekim tarihinde doğmuşlardır. Yavrularımız kuru mama yemeye hazır ve tuvalet ile ped eğitimi almıştır. Yeni evlerinde sizleri bekliyor olacaklar.
Yorumlar
187 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.