İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

A KALİTE ALMAN ÇOBAN YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 26829
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Evlerinde veya bahçelerinde hayvan beslemek isteyenlerin ilk tercihi genellikle köpeklerdir. Köpekler arasında birçok farklı ırk ve tür olduğundan, ilgi ve isteğinize göre bir köpek sahibi olabilirsiniz. Eğer tercihiniz Alman Kurdu ise, sitemizdeki 'satılık Alman Kurdu' kısmını inceleyebilirsiniz ve bir Alman Kurdu sahibi olabilirsiniz. Alman Kurtları, oldukça zeki ve sosyal hayranları olan özellikleri ile diğer köpeklerden ayrılır. Parlak kızıl tüylerinin yanı sıra iri gözleri ve dik kulakları vardır. Bu nedenle, Alman Kurdu dünya üzerinde en çok tercih edilen hayvanlardan biridir. Bursa Köpek Eğitim Merkezi, 20 yıllık tecrübesiyle tüm köpek ırkları için hizmetinizdedir. Çiftliğimizde eğitim ve pansiyon hizmetleri sunuyoruz ve 7/24 veteriner desteği sağlıyoruz. Türkiye'nin her yerine anlaşmalı olduğumuz otobüs firmaları ile bir günde teslimat sağlıyor ve bonus kartlara taksit imkanı sunuyoruz. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz. İletişim: https://www.bursakopekegitim.com/, Tel: (MUSTAFA AYDIN) 0536 651 81 81, Burkem Çiftlik: (0224) 248 64 65, Facebook: https://www.facebook.com/bursakopekegitimmerkezi
Yorumlar
30 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.