İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

3 Kat Tüy Yapısına Sahip TeddyBear Boo Kızımız/ İnstagram: pomeranianboodunyasi_

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 10946
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
PomeranianBoo yavrularımız her hafta yenileniyor. Ayrıca, sınırlı sayıda ToyPoodle ve Maltese Terrier yavrularımız da mevcut. İletişime geçerek veya Whatsapp üzerinden güncel fotoğraf/videolarını talep ederek beğendiğiniz yavruyu seçebilirsiniz. *Yavrularımız Pet Karneleri ile birlikte teslim edilir. Tüm aşıları yapılmış ve tuvalet eğitimleri başlangıç seviyesindedir. (Kendi çiş pedleri üzerine yapıyorlar :)) Bizi yakından tanımak isterseniz @pomeranianboodunyasi_ Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz. Ayrıca, İstanbul içi kapıda ödeme kolaylığı ile yavrularımızı teslim alabilirsiniz veya yavrularımızı ziyaret edebilirsiniz. İstanbul dışı gönderimlerimiz THY Canlı Hayvan Kargo ile yapılır.
Yorumlar
48 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.