İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

3 AYLIK JACK RUSSEL AÇIKLAMAYI OKUYUN

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30414
İlan Tarihi 5 Haziran 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Eşimle bir ay önce aldığımız bu sevimli yavruyu bugün aldığımız hamilelik haberi sebebiyle satıyoruz. Köpeğimizle birlikte aldığımız çit, oyuncaklar ve diğer eşyalarla birlikte satıyoruz. Köpeğimizin aşıları tamamlanmış, aşı kartı elimizde mevcut. Veteriner hekimimiz tarafından önerilen yemeğini yiyor ve ped ve çiş eğitimi tamamlanmıştır. Henüz 3 aylık olmasına rağmen oturup kalkmayı öğrenmiştir. Köpeği aldığımız fiyat 3250 TL'dir ve aşıları için 400 TL harcadık. Corona aşısı da yapılmıştır. Yuva çiti 400 TL, yatağı 100 TL ve 10 adet oyuncağı bulunmaktadır. Ayrıca 5 aylık 1.5 kiloluk mama da hediye edeceğiz. Köpeğimiz için düşündüğümüz fiyat 4000 TL'dir, ancak pazarlık yapılabilir.
Yorumlar
378 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.