İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

3 Aylık Dişi FCI/SCR Sertifikalı PomeranianBoo Yavrumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 29460
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Her hafta yeni yavrularımız geldiği için sürekli olarak yenilenen Pomeranian Boo yavrularımız ve sınırlı sayıda mevcut olan Toy Poodle ve Maltese Terrier yavrularımız için bizimle istediğiniz zaman iletişime geçebilir, WhatsApp üzerinden güncel fotoğraf ve videolarını isteyebilirsiniz. *Tüm yavrularımız petsitter karnesi ile teslim edilir.* Tüm yavrularımızın aşıları uygun şekilde yapılmış ve başlangıç seviyesinde tuvalet eğitimi verilmiştir. (Kendi çiş pedlerinin üzerine yapabilirler:) *Bizi daha yakından tanımak için veya önceki referanslarımızı görmek için @pomeranianboodunyasi_ Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz. *Yavrularımızı İstanbul içinde kapıda ödeme kolaylığıyla teslim alabilirsiniz veya yerimize gelerek yavrularımızla birebir vakit geçirebilirsiniz. *İstanbul dışı gönderimlerimiz THY Canlı Hayvan Kargo ile yapılmaktadır.
Yorumlar
20 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.