İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

3 aylık dişi british shorthair yavru lilac renk

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32096
İlan Tarihi 3 Haziran 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
3 aylık dişi British Shorthair kedimiz alerjisi nedeniyle sahiplendirmek istiyoruz. Sağlıklı ve hareketli olan kedi günün farklı saatlerinde oyun oynamayı, uyumayı seviyor ve yeni ortamlara kolaylıkla uyum sağlıyor. Kedinin yanında tuvalet çantası, mama ve su kabı, oyuncaklar, taşıma çantası, pasaport, 2 adet Stronghold marka pire damlası, göz ve kulak temizleyici sıvı, kuru ve ıslak mama, tüy tarağı, vitamini ve tüy macunu verilecektir. Kedi çok sevdiğimiz birisiydi ancak eşim alerjisi nedeniyle hayat kalitesi düşmeye başladığı için onu sahiplendirmek zorunda kaldık. Kedinin sol kulağı mantardan dolayı tüy döküyor ancak düzenli olarak veteriner gözetiminde aşıları ve mantar ilaçları yapılıyor. Tüylerinin yeniden çıkması için 1 ay beklememiz gerekiyor. Kedimizi ilgiyle karşılayacak kişiler WhatsApp üzerinden bize ulaşabilirler. Kedinin fotoğraflarına @venus_britishshorthair hesabından Instagram'da da bakabilirsiniz.
Yorumlar
100 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.