İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

11 AYLIK EĞİTİMLİ AKILLI SAFKAN PUG

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 35168
İlan Tarihi 25 Mayıs 2023
Yaşı 11 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Mükemmel derecede akıllı, eğitimli ve 11 aylık bir Pug yavru mecburi nedenlerden dolayı sahiplendirilecektir. Tuvalet ve ped eğitimi dahil, otur, kalk, yatağına git gibi birçok komuta hakimdir. Havlama, ısırma ya da eşya kemirme gibi kötü alışkanlıkları yoktur. Tüyleri her gün fırçalanmış, vitamin takviyeleriyle ve balık yağıyla beslenmiş, eklem problemlerine karşı her gün yürütülmüştür. Çok özenle ve kaliteli bir şekilde yetiştirildiği için tüy dökme sorunu da yoktur. Gün içinde çoğunlukla uyumayı tercih etse de dışarı çıktığı zaman enerji dolu bir köpek haline gelir. Aşırı zeki ve eğitime açık bir köpek olması sebebiyle daha fazla vakit ayırırsanız daha da üst seviyelere çıkabilir.
Yorumlar
71 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.