İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

10 Aylık TeddyBear Yüz Yapısına Sahip PomeranianBoo Oğlumuz/ İnstagram: pomeranianboodunyasi_

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 25037
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
PomeranianBoo yavrularımız her hafta yenilenmektedir. Sınırlı sayıda yavrularımız bulunmakta, iletişim kurarak veya Whatsapp üzerinden talep ederek güncel Fotoğraf/Videolarını görüntüleyebilirsiniz. Yavrularımız Pasaport Karnesi ile birlikte teslim edilir. Tüm yavrularımız aşıları tamamlanmış ve temel tuvalet eğitimine sahip olup kendi pedlerine işerler. Bizi yakından tanımak için veya önceki referanslarımızı görmek için @pomeranianboodunyasi_ Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz. İstanbul içinde kapıda ödeme kolaylığı ile teslim alabileceğiniz gibi, yavrularımızın bulunduğu yeri ziyaret ederek birebir zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca, İstanbul dışına THY Canlı Hayvan Kargo ile gönderim yapmaktayız.
Yorumlar
23 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.