İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

1 YAŞINDA DİŞİ KARBEYAZI MALTESE TERRİER

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 34811
İlan Tarihi 20 Mayıs 2023
Yaşı 1 Yaşında
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
1 yaşındaki dişi kar beyazı Maltese Terrier ücretsiz sahiplendirilecektir. Tuvalet eğitimi tamamlanmış olup, günde 2 kez dışarı çıkarıldığında dışarıda ihtiyaçlarını gidermektedir. İhtiyaçlarını gidermek için dışarıya çıkarılmadığında beyaz hasta bezi kullanmaktadır. Hiçbir şekilde koltuk veya halı gibi yerlere ihtiyaçlarını yapmamaktadır. Tüm aşıları yapılmış olup, aşı kartı bulunmamaktadır. Veterinerimizin Ataşehir Metropol Veteriner Kliniği olduğunu belirtmek isteriz. Çok az tüy dökmekte ve tüyleri alerji yapmamaktadır. Elimizdeki zaman kısıtlılığı nedeniyle ücretsiz sahiplendirilecektir. Yanında yatağı, tasmaları, 3 kg Proplan mama, 6 kilo mama, tarağı, temizleme köpüğü ve tüm eşyaları verilecektir. Ücret talep edilmemektedir. Sadece masraflarını karşılayacak olan kişinin alması tercih edilmektedir.
Yorumlar
55 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.