İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

0 Safkan Golden Yavrusu , 3,5 aylık, Erkek,!!!

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19753
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Merhaba, öncelikle lütfen bilinçsizce arama yapmayın. Barınakları ziyaret ederek hayvanlara destek olabilir veya altın retriever gibi bir köpek satın alabilirsiniz. Ancak ben, iki ay önce para vererek satın aldığım yavrularımızı masraflarımızı karşılığında sevgi dolu bir aileye vereceğim. Köpeğin ihtiyacı olan her türlü malzemeyi heyecanla aldım, köpeği verirken de hepsini teslim edeceğim. Normal bir yavru köpek için ödeyeceğiniz para ile kıyaslandığında oldukça uygun bir fiyat olduğunu iddia edebilirim. Ayrıca bayram tatiline kadar köpeği vererek size daha fazla zaman vermek istiyorum. Sevdiğim bir hayvanımı vermek zorunda kaldığım için, onun yeni evinde güvende olduğunu görmek istiyorum. Eğer ilginiz varsa lütfen benimle iletişime geçin.
Yorumlar
60 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.