İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

0,75 Mikro burun Ödül Adayı Safkan Boo Pomeranian @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 11648
İlan Tarihi 14 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrupatiler'e hoşgeldiniz! Pomeranian BOO, büyümeyen ve en küçük ev/apartman süs köpeği olarak bilinir. A plus kalitesindedir ve yarışma düzeyinde ödül adayıdır. Çok oyuncu, uyumlu ve pozitiftir. Havlama ve ısırma huyu yoktur ve çocuklarla ve diğer canlılarla iyi anlaşır. Bakımı kolaydır ve herkesle iyi geçinir. Tüm yavrularımız karneli pasaportlu ve lisanslı yetkili veteriner hekimlerimiz tarafından ilk aşıları yapılmıştır. Başlangıç tuvalet eğitimi de verilmiştir. Pomeranian safkanlarını ucuz fiyatlarla bulabilirsiniz, ama sahiplendirme yapan yerin ya da kişinin referansları olup olmadığını sorgulamalısınız. Yavrupatiler olarak 60 bin takipçimiz ve 12.500'den fazla sahiplendirme ile doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirerek güvenimizi kazandık. Referanslarımız güvencemizle doğru orantılıdır. Lütfen referansı olmayanlardan sahiplenirken kaparo konusunda dikkatli olun. 5. yılımızda büyüyen ekibimizle markamızı kurumsallaştırdık. Yavrupatiler olarak, seçkin firmalardan güvenilir yerlerden hayvansever köpek dostlarımızın almalarını öneriyoruz. Değerli müşterilerimizi her zaman memnun etmek için güçlü kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz. Şehir dışı mesafeleri THY aracılığı ile
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.