İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

0,55 Mikro burun Ödül Adayı Safkan Boo Pomeranian @yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 25598
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti DiÅŸi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
@yavrupatiler'e Hoşgeldiniz! Büyümeyen Pomeranian BOO (MAX 3 KG), en küçük ev/apartman süs köpeklerinden biridir ve A plus kalitededir. Yarışma seviyesinde bir köpektir ve ödül adayıdır. Ayrıca, en oyuncu, en uyumlu ve en pozitiftir. Havlama ve ısırma huyu yoktur ve çocuklar ve diğer canlılarla iyi anlaşır. Bakımı çok kolaydır ve herkesle iyi anlaşır. Tüm yavrularımız, karneli pasaportlu ilk aşıları lisanslı yetkili veteriner hekimler tarafından yapılmıştır ve başlangıç tuvalet eğitimi verilmiştir. Dikkatli olun, Spitz veya karışık Pomeranianlar ucuz fiyatlara bulunabilir. Bu tür Pomeranianları safkan diye tanıtanlara dikkat edin ve sahiplenme yaparken referansları sorgulayın. Yavrupatiler olarak, doğru bilgi ve doğru cinsleri doğru kişilere sahipendirerek, 60 bin kişiye yakın takipçimiz ve 12.500'den fazla referansımızla 5. yılımızda büyüyen ekibimizle markamızı kurumsallaştırdık. Hayvansever köpek dostlarımızı güvenilir yerlerden seçkin firmalardan almalarını ve bizi tercih etmelerini öneriyoruz. Şehir dışı mesafeler için, THY aracılığıyla canlı hayvan taşımacılığı birimi vasıtasıyla sağlıklı ve en güvenilir şekilde ulaştırıyoruz. Tüm yavrularımız pasaportlu ve karnelidir. Teslim sonrası ekibimiz, iletişimde kalmaya devam eder ve durum kontrolü yapar. Merak ettiğiniz tüm soruları iletişim numaramızı arayarak veya WhatsApp üzerinden sorabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
15 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.