İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

0,405 Mikro Küt Burun Teddyface Ödül Adayı AA Plus Safkan Boo Pomeranian @Yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 19141
İlan Tarihi 25 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Büyümeyen Pomeranian BOO, ev ve apartmanlarda yaşamak için en küçük süs köpeği olarak bilinir. A plus bir köpek olan Pomeranian, yarışmalarda ödül adayıdır. Ayrıca oyuncu, uyumlu ve pozitif bir köpektir. Havlama ve ısırma problemi yoktur ve çocuklar ve diğer canlılarla iyi anlaşır. Bakımı kolaydır ve en küçük ırklar arasında yer alır. Tüm yavrular karneli pasaportlu ve ilk aşıları lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapıldı. Başlangıç tuvalet eğitimi de verilir. Safkan Pomeranianlar ucuz fiyata bulunabilir. Ancak, sahiplendirme yapan yerin veya kişinin referanslarına dikkat edilmelidir. Yavrupatiler olarak, her zaman doğru bilgilerle doğru cinsleri doğru kişilere sahiplendirmeyi başardık. Güvenimiz referanslarımızla sağlanmaktadır. Şehir dışı mesafelere, THY aracılığıyla güvenilir ve sağlıklı canlı hayvan taşımacılığı sunulmaktadır. Sağlıklı ve mutlu bir köpek için bizi tercih edin. İletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
73 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.