İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

0,40 Mikro Küt Burun Teddyface Ödül Adayı AA Plus Safkan Boo Pomeranian @Yavrupatiler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21031
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Süs köpeği arayanlar için Pomeranian BOO! En küçük ev veya apartmanlara uygun, sadece 3 kg'a kadar büyür. Yarışma seviyesinde bir köpek olan Pomeranian BOO ödül adayıdır, en oyuncu ve uyumlu köpekler arasındadır. Havlama ve ısırma huyu yoktur ve diğer canlılarla ve çocuklarla iyi anlaşır. Bakımı oldukça kolaydır ve başlangıç tuvalet eğitimi verilmiştir. Tüm yavrularımız karneli pasaportlu ve ilk aşıları uygulanmıştır. Spitz ya da kırma Pomeranianların ucuz fiyatına alınmasına karşı dikkatli olunmalı ve sahiplendirme yapan yerin referansları sorgulanmalıdır. Yavrupatiler olarak 5 yıldır doğru bilgi vererek on binlerce köpeği doğru kişilere sahiplendiriyoruz. THY aracılığıyla şehirlerarası canlı hayvan taşımacılığı yapılmaktadır. İletişim için ilanda bulunan telefon veya Whatsapp numaralarımızı kullanabilirsiniz. #HayatKısaKöpeğineSarıl
Yorumlar
24 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.