İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Yurtdışı üretim belgeli safkan pomeranian boo yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 31337
İlan Tarihi 26 Mayıs 2023
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Yavru_patiler Ailesi olarak, hayvansever dostlarımızla uzun yıllardır pomeranian ırkını buluşturuyoruz. Yavrularımız ve yetişkin köpeklerimizin sağlık kontrolleri anlaşmalı veterinerlerimiz tarafından yapılmaktadır. Köpek yavrularımızın tüm aşıları lisanslı veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmakta olup belgeli pasaportları hazır teslim edilmektedir. Sahiplerimiz köpek yavrularını aldıktan sonra, ücretsiz destek ve danışmanlık hizmeti için 7/24 uzman ekibimizle iletişim kurabilirler. Ayrıca İstanbul içinde aynı gün kapıda ödeme hizmeti ve Thy hayvantaşımacılığı servisi ile şehir dışına gönderim yapmaktayız. Yavrularımızla ilgili detaylı bilgi almak için, istediğiniz zaman bizimle WhatsApp veya telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Yorumlar
116 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.