İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Yeni Gelen Üst Segment Secereli Dişi Poodle Yavrumuz/ İnstagram: pomeranianboodunyasi_

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27989
İlan Tarihi 18 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Her hafta yenilenen Pomeranian Boo ve Toy Poodle ırklarından yavrularımızla tanışın! Detaylı bilgi için iletişim kurabilir veya WhatsApp üzerinden fotoğraf/video talebinde bulunabilirsiniz. Tüm yavrularımız, anne sütünden kesildikten hemen sonra kuru mama ile beslenmeye alıştırılır ve 2-3 aylık olana kadar tuvalet eğitimi verilir. Veteriner hekimlerimiz tarafından sağlık kontrolleri yapılır ve yeni aileleriyle buluşana kadar 7/24 danışmanlık hizmeti sunulmaktadır. Yavrularımızı WhatsApp üzerinden istediğiniz konumda ziyaret edebilir veya İstanbul içi kapıda ödemeyle teslim alabilirsiniz. Şehir dışındaki müşterilerimiz için THY Canlı Hayvan Kargo Bölümü ile güvenli bir şekilde seyahat ettiriyoruz. Önceki referanslarımızı görmek için @pomeranianboodunyasi_ Instagram hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.
Yorumlar
21 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.