İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

@YAVRUPATİLER den yeni pomeranian yavrumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17725
İlan Tarihi 5 Haziran 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Yavrupatiler'e hoş geldiniz! Büyümeyen (maksimum 3 kg) Pomeranian BOO, en küçük ev/apartman süs köpeği arayanlar için harika bir seçenektir. Bu A+ kalite köpekler yarışma düzeyinde ödül adayıdır. En oyuncu, en uyumlu, en pozitif köpekler arasındadır. Ne havlama ne de ısırma huyu vardır ve çocuklar ve diğer canlılarla en iyi anlaşan köpeklerden biridir. Bakımı çok kolaydır ve herkesle en iyi anlaşan köpekler arasında yer alır. Tüm yavrularımız lisanslı yetkili veteriner hekimlerimiz tarafından karneli pasaportlu olarak kontrol edilip ilk aşıları yapılmaktadır. Başlangıç tuvalet eğitimi verilmiştir. Pomeranian türünde safkan köpekleri uygun fiyata sunanlar konusunda dikkatli olmakta fayda vardır. Sahiplendirme yapan yerin veya kişinin referansları olmadan sahiplenmemenizi öneririz. Referansları olan 60.000'den fazla takipçimiz ve 12.500'den fazla sahiplendirme başarımızla, güvenimiz referanslarımızla doğru orantılıdır. 5. yılımızda ekibimizle birlikte markamızı başarıyla kurumsallaştırdık. Hayvan sever köpek dostlarımızı seçkin firmalardan güvenilir yerlerden almalarını öneririz. Yavrupatiler olarak, bizi tercih eden tüm değerli müşterilerimizi memnun etmek için, güçlü kadromuzla her zaman hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehir dışı mesafelere THY aracılığı ile
Yorumlar
460 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.