İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

@YAVRUPATİLER den yeni pomeranian yavrumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 13761
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
@yavrupatiler olarak sevgi dolu bir yavru Pomeranian'ı sahiplendirmeye hazırız. Tüm yavrularımızın sağlık garantisi ve ilk aşıları tamamlanmıştır. Ayrıca tuvalet eğitimi de başlangıç düzeyindedir. Bu yavrumuz da sağlık kontrollerinden geçirilmiş ve tuvalet başlangıç eğitimi verilmiştir. Kabiliyetli veterinerlerimiz sayesinde yavrularımızın sağlığı bizim önceliğimizdir ve size güvenilir firmalardan sevgi dolu dostlarınızı satın almanızı tavsiye ediyoruz. Tüm değerli müşterilerimizi memnun etmek için güçlü bir kadroyla çalışıyoruz. Ayrıca, yaşadığınız şehirden uzakta olsanız bile, THY aracılığıyla
Yorumlar
29 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.