İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 32270
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Son 2 dişi, 1 erkek köpek yavrusu mevcut. Anne ve baba köpeklerin fotoğrafları mevcut. Şu anda 1 haftalık olup, kızım için bir pedagog önerisi üzerine aldım ve iyi ki de almışım. Evcil hayvan beslemek, çocukların kendi kararlarını alabilmelerine yardımcı olur. Özellikle evcil hayvanı olan çocuklar, hayvanın bakımı ile ilgili konularda daha sorumlu olur ve bu, özerkliğin kazanılmasına katkı sağlar. Evde evcil hayvanlarla büyüyen çocukların sosyal becerilerinde olumlu gelişme gözlemlenmiştir. Ayrıca hayvanlar tedavide de kullanılır ve birçok rahatsızlığın tedavisine yardımcı olabilir. Köpek bakımı konusunda danışabileceğiniz birisi olarak, tüm yavrularımız sütten kesilene kadar anneleriyle kalmış ve veteriner kontrolünden geçirilerek sağlıklı ve ırk garantilidir. Yeni sahipleriyle buluşmaya hazırdırlar. Ancak yeni yavru sahiplenmeden önce, sorumluluk sahibi ve bilinçli olmanız gerekir. Lütfen ailenize yeni bir üye katılıyor gibi düşünün ve yavrunuzun gereksinimlerini karşılayabilecek durumda olduğunuzdan emin olun. 18 yaşından küçüklerin ebeveynleri ile iletişim kurmaları gerekmektedir.
Yorumlar
37 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.