İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15464
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
*TÜM YAVRULARIMIZ VETERİNER KONTROLÜNDEN GEÇMİŞTİR VE GEREKLİ AŞI VE PARAZİT UYGULAMALARI TAMAMLANMIŞTIR. ŞİMDİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE YENİ EVLERİNİ BEKLİYORLAR. *YAVRULARIMIZ TARAFIMIZDAN ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN AŞI KARNELERİ İLE TESLİM EDİLMEKTEDİR. BU SAYEDE YENİ SAHİPLERİMİZ HANGİ AŞILARIN YAPILDIĞINI RAHATLIKLA GÖREBİLİR. *YAVRULARIMIZ SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ İLE SATIŞA SUNULMAKTADIR. SAĞLIK SORUNLARI YAŞANAN DURUMLARDA MUTLAKA TARAFIMIZA BAŞVURULMALIDIR. *ANLAŞMALI HAVA YOLLARI VE OTOBÜS FİRMALARI İLE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YURT İÇİ GÖNDERİM SAĞLANMAKTADIR. *EĞER İSTANBUL İÇİNDE İSENİZ PETTAKSİ SERVİSİMİZDEN FAYDALANARAK KARGONUZU KAPINIZA GETİRTEBİLİRSİNİZ VE KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE HIZLI VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN KEYFİNİ ÇIKARABİLİRSİNİZ.
Yorumlar
27 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.