İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 23214
İlan Tarihi 17 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
İstanbul Beykoz'da doğanın ve oksijenin bütün güzelliklerini yaşayabileceğiniz Akkuş Üretim Çiftliği, tam 11.000 metrekare alan üzerine kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük yasal evcil hayvan üretim çiftliği olarak hizmet veren çiftliğimiz, tüm evcil hayvanların üretimini veteriner kontrolünde sağlıklı koşullarda gerçekleştirmektedir. Köpek ve kedi yavrularımız safkan ve irk garantilidir. Ayrıca laboratuvar testleri yapılmış iç ve dış parazit uygulamaları kan, idrar, dışkı testlerinden geçmiş aşıları yapılmış olarak karnelerine işlenmiştir. Yavru evcil hayvanlarımız doğum belgeleriyle birlikte çipli olarak teslim edilir. Tüm evcil hayvanlarımız kendi özel odalarında yavrularıyla kalırlar ve tüm çiftlik ve odalar doğalgazla ısıtılır. Annelerimizin odalarında ve doğumhanelerimizde ek ısıtıcılar bulunur. Tüm yavruların anne ve babaları çiftliğimizdedir ve anne-babası belli olmayan yavrular satılmaz. Annelerimiz özel donanımlı doğumhanelerimizde doğum yaparlar. Akkuş Üretim Çiftliği, haftanın 7 günü hizmet vermektedir ve gerekli tüm yasal belgelere sahiptir.
Yorumlar
37 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.