İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 17437
İlan Tarihi 3 Haziran 2023
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var

İstanbul Beykoz'da doğanın ve oksijenin yemyeşil bir cennetinin tam ortasında, 11.000 metrekare alana kurulu, üretimi yasal olan Türkiye'nin en büyük evcil hayvan üretim çiftliği olan Akkuş Üretim Çiftliği, her türlü evcil hayvan üretimini veteriner kontrolünde sağlıklı koşullarda yapıyor. Kaliteli ve güvenli bir şekilde, hayvan haklarına saygılı bir yaklaşımla 7/24 profesyonel kadrosu ile hizmet veriyor. Köpek / kedi yavruları safkan ve ırk garantilidir. Laboratuvar testlerinden geçmiş iç ve dış parazit uygulamaları, kan, idrar, dışkı testleri ve aşıları tamamlanmış, karne ve doğum belgeleri ile birlikte çipli olarak teslim edilir. Tüm evcil hayvanlarımız kendi özel odalarında yavruları ile kalırlar. Hastalanmamaları ve kötü hava koşullarından etkilenmemeleri için tüm çiftlik ve odalar doğalgaz ile ısıtılır. Yavruları olan annelerimiz için ayrıca ek ısıtıcılar bulunur. En kaliteli mamalarla beslenen tüm yavruların anne ve babaları bizde bulunur. Dışarıdan alınan yavrular satılmaz, anne ve babalarının çoğu derecelidir. Özel donanımlı doğumhanelerimizde annelerimiz doğum yapar. Haftanın 7 günü açık olan çiftliğimiz, gerekli tüm yasal belgelere sahiptir.

Yorumlar
183 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.