İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Teddybear ( Ayısurat ) Pomeranıan Boo yavrularımız

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15856
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2-aylik
Cinsiyeti Erkek ve Kız
İlan Türü Görüşülür
Yavrularımızın tamamı sağlık garantili ve belirli bir ırka ait. İletişim için WhatsApp numaramızdan bize ulaşabilir, referanslarımızı ve daha fazlasını Instagram sayfamızda bulabilirsiniz. Yavrularımız veteriner ortamında sahiplendirmeye sunulmaktadır. Türkiye'nin her yerine güvenli bir şekilde gönderim yapılabilir, ancak yavrunun görülüp veteriner kontrolünden geçirildikten sonra sahiplenmeniz önerilir. Ayrıca, Türkiye'nin ilk ve tek diye övünen ilanlara dikkat edin; bunlar genellikle yanıltıcı bilgiler içermektedir. Köpek satın almadan önce satıcının gerçekten köpekleri kendilerinin mi ithal ettiklerine dikkat edin ve mümkünse bu kişilere karşı temkinli davranın.
Yorumlar
18 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.