İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SİBİRYA KURDU HUSKY YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 30248
İlan Tarihi 3 Haziran 2023
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür

Sağlık ve ırk garantili, maskeli mavi gözlü Sibirya kurdu Husky yavruları, ruhsatlı köpek üretim, eğitim ve pansiyon çiftliğimizden bulunmaktadır. Denizli'de yer alan çiftliğimizi haftanın 7 günü 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 2006 yılından beri hizmet veren çiftliğimiz, Türkiye'nin her ilinde referanslarımız bulunmaktadır. Yetişkin köpeklerimiz tamamı safkan ve aşıları tamdır. Köpeklerimize çiftliğimizde sadece kuru mama verilmektedir ve sağlık kontrolleri düzenli yapılmaktadır. Sağlıklı yavrularımızı, sağlıklı yetişkin köpeklerimizden elde etmekteyiz. Şehir dışından ulaşan müşterilerimiz için görüntülü arama yaparak yavrularımızı ve yetişkin köpeklerimizi canlı olarak izleme imkanı sunuyoruz. Yavru seçimi yaparken, canlı olarak yavruyu görebilir ve istediğiniz yavruyu seçebilirsiniz. Yavrularımız Türkiye'nin her yerine sağlıklı bir şekilde ulaştırılmaktadır. Yavrularımız en az 60 gün anne sütü alıp, ilk aşılarını yaptıktan sonra teslim edilir. Kesinlikle aşısız yavru sahiplendirme yapılmamaktadır. Yavru sahibi olan müşterilerimize mama, tasma, tarak, şampuan, yatak, oyuncak vb. malzemelerde %10 indirim yapılmaktadır. Detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen arayınız.

Yorumlar
336 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.