İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

SİBİRYA KURDU HUSKY YAVRULARIMIZ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 12772
İlan Tarihi 5 Haziran 2023
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür

Denizli Gölge Köpek Üretim, Eğitim ve Pansiyon Çiftliği'nden sağlık ve ırk garantili maskeli mavi gözlü Sibirya Kurdu Husky yavruları şimdi Denizli'de sizleri bekliyor! Haftanın 7 günü 09:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 2006 yılından beri Denizli'de hizmet vermekteyiz ve Türkiye'nin her ilinde referanslarımız mevcuttur. Tüm yetişkin köpeklerimiz aşılanmış safkan köpeklerdir ve çiftliğimizde kuru mama ile beslenirler. Sağlıkları ve aşıları düzenli yapılan köpeklerimizden sağlıklı yavrular almaktayız. Şehir dışından gelen müşterilerimiz için görsel bir arama yaparak yavrularımızı ve yetişkin köpeklerimizi canlı olarak izleme imkanı sunuyoruz. Böylece alacağınız yavruyu canlı olarak görebilir ve seçebilirsiniz. Yavrularımızı Türkiye'nin her yerine sağlıklı bir şekilde ulaştırıyoruz ve en az 60 gün anne sütü alıp ilk aşılarını yaptıktan sonra teslim ediyoruz. Aşısız yavru sahiplenme asla yapmıyoruz. Yavrularımızı sahiplenen müşterilerimize mama, tasama, tarak, şampuan, yatak, oyuncak vb. malzemelerde %40 indirim yapıyoruz. Detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen arayınız.

Yorumlar
530 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.