İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli Rottweiler yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 34412
İlan Tarihi 19 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, unutmayın ki sahiplenmek istediğiniz yavru köpeğiniz yaklaşık 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacak. Köpek sahiplenirken sadece fiyatına odaklanmak yerine gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan seçmeniz çok önemlidir. Bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun değilse, arayışınız sırasında istediğiniz yavru gerçek bir köpek olmaktan çıkabilir ve sonunda ne olduğu belli olmayan bir yavru sahiplenebilirsiniz. Maalesef bazı satıcılar size yavruyu vermeden önce her şeyi tozpembe göstererek yanıltabilirler. Ancak köpek size geldikten kısa bir süre sonra kanlı ishal, gençlik hastalığı gibi hastalıklardan dolayı ölürse, aslında satıcının gerçek niyetinin köpeklerinin sağlığı değil sadece satış yapmak olduğunu anlayabilirsiniz. Bizimle köpek sahiplesi ya da sahiplememesi tamamen size kalmış, her türlü sorunuz için fikir alışverişine hazırız. Eğer safkan köpekler arıyorsanız, gerçek özelliklere sahip olanlar için bize ulaşabilirsiniz. Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli illerinde üretilen köpeklerle karşılaştırmayın. Yarışmalara katılmak isteyenler için FCI SCR'li yavrularımız da mevcut. Tüm yavrularımız yurt dışından getirtilmiştir. İstediğiniz yavru sağlık karnesi ve AB pasaportu ile teslim edilir. Yavrular anne sütü aldıktan 45 gün sonra, 15 gün karantina sürelerinin ardından teslim edilir ve kan ve dışkı testleri yapılır. İstanbul'da yaşayan hayvanseverler veteriner hekimleri tarafından onay alındıktan sonra yavruları sahiplenebilirler. Türkiye ve AB ülkelerine hızlı ve güvenli teslimat imkanımız vardır. İstanbul dışında yaşayan hayvanseverler için ise pet nakil servisimiz mevcut. Sevgili hayvanseverlerimiz İstanbul'da yaşayanlar ürünleri kapıda teslim alabilirler ve elimizde olmayan özel siparişler maximum 10 iş günü içinde teslim edilir. Her yavrunun ırk garantisi vardır ve isteğe bağlı olarak FCI EXPORT SCR'li yavrular da temin edilir. Unutmayın, istediğiniz her yavru yukarıda belirtilen şartlar dahilinde sahiplendirilmektedir ve daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.
Yorumlar
76 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.