İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli Rottweiler yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 21039
İlan Tarihi 16 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sevgili hayvansever, sahiplenmek istediğiniz yavru köpeğin ortalama 12 yıl sizin ve ailenizin bir parçası olacağına dikkat etmenizi rica ediyoruz. Köpek sahiplenirken fiyatı yerine, gerçek bir ırk temsilcisi olup olmadığına odaklanmanızı öneriyoruz. Bütçeniz uygun olmayabilir ama arayışınızı sürdürerek gerçek bir köpek yavrusu sahiplenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Sizi köpek sahibi yapmak için ellerinden geleni yapsalar da, gerçek niyetlerinin satıştan sonra devam etmediğini, köpeğiniz hastalandığında muhatabınızın olmadığını anlayacaksınız. Bizimle köpek sahiplenebilirsiniz ya da sadece fikir alışverişinde de bulunabilirsiniz. Safkan ve gerçek özelliklere sahip köpekler arıyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz. Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli illerinde üretilen köpeklerle karşılaştırmayın. Ayrıca, yarışmalara katılmak isteyenler için FCI SCR'li yavrular sağlıyoruz. Tüm yavrular yurt dışından getirtilmektedir ve istendiği takdirde sağlık karnesi ve AB pasaportu ile teslim edilir. Yavrular 45 gün anne sütü aldıktan sonra, 15 günlük karantina süresinin ardından teslim edilir. Tüm yavruların kan ve dışkı testleri yapılmıştır. İstanbul'daki hayvanseverler, veterinerlerine kontrol ettirip onay aldıktan sonra köpeklerini sahiplenebilirler. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimizle Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapıyoruz. İstanbul dışındaki hayvanseverlerimiz pet nakil servisimizden yararlanabilirler. İstanbul içindeki hayvan severlerimiz ise kapıda teslim alabilirler. Özel istekler maksimum 10 iş günü içinde teslim edilir ve sahiplenilen her yavrunun ırk garantisi vardır. İsteğe bağlı bir şekilde, FCI EXPORT SCR'li olan her ırkın yavrularını da temin ediyoruz. Detaylı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin ve hayatınızı bir yavru köpek ile paylaşın!
Yorumlar
52 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.