İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli Rottweiler yavrular

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 15639
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyeti Dişi
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Sayın hayvansever, unutmayın ki sahiplenmek istediğiniz yavru, ortalama 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacaktır. Köpeğinizi sahiplenirken değerinden ziyade gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyıp taşımadığına odaklanmanız önemlidir. Bütçenizin uygun olmayabileceği durumlar yaşayabilirsiniz, ancak istediğiniz yavru gerçek bir köpek olmaktan çıkmadan en uygunu aramaya özen göstermelisiniz. Size yavruyu teslim edene kadar her şeyin pembe renklerle anlatıldığı kişilerin gerçek niyetlerini anlamak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle köpek sahiplenirken, önceden araştırma yapmanız ve fikir alışverişinde bulunmanız en doğru tercih olacaktır. Safkan köpek ırklarını arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. NOT: Lütfen Bursa, İzmir ve Denizli illerinde üretilen köpeklerle karşılaştırmayınız. DİKKAT: Yarışmalara katılmak isteyenler için tercihen Fédération Cynologique Internationale (FCI) SCR'li yavrular da temin edilebilir. Tüm yavrularımız yurt dışından üretilmektedir ve sağlık karnesi ile teslim edilirler. Yavrular, 45 günlük anne sütü alımından sonra karantina süreleri bitmiş bir şekilde teslim edilirler. Tüm yavruların kan ve dışkı testleri yapılmıştır. İstanbul için geçerli olanlar, kendi veteriner hekimlerine kontrol ettirdikten ve onay aldıktan sonra sahiplenilebilirler. Uzman ekibimiz ve transfer seçeneklerimiz ile Türkiye ve AB ülkelerine hızlı teslimat yapabilmekteyiz. İstanbul dışındakiler, pet nakil servisimizi kullanabilirler. İstanbul içinde olanlar, evlerinde teslim alabilirler. Bütün yavruların ırk garantisi vardır. İsteğe bağlı olarak, FCI EXPORT SCR'li birçok ırktan yavrular temin edilebilir. İstedikleriniz için detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yavrularımız Rusya ve Uzakdoğu'dan ithal edilmektedir.
Yorumlar
42 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.