İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 14269
İlan Tarihi 15 Mayıs 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Erkek
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet EÄŸitimi Var
Sevgili hayvansever, bilmenizi istiyoruz ki sahiplenmek istediğiniz yavru köpek ortalama 12 yıl boyunca sizin ve ailenizin bir parçası olacak. Köpek sahiplenirken paranızı harcadığınız değerin ötesinde, gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvana odaklanmalısınız. Bütçeniz belki de köpek sahiplenmenize elverişli olmayabilir, ancak araştırarak en uygun seçeneği bulmaya çalışarak sonunda gerçek bir köpek sahiplenmenin mutluluğuna ulaşabilirsiniz. Maalesef başkaları köpeği verirken her şeyin pembe olduğunu söyleyip sizinle ilgilenirler, fakat köpeğinize kısa bir süre sonra kanlı ishal, gençlik hastalığı vb. hastalıklar bulaşır ve sonunda onu kaybedersiniz. Bu nedenle bizimle iletişime geçin ve gerçek bir safkan köpek alın. Unutmayın, bizim için köpek sahiplenmek zorunda değilsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçin, istediğiniz yavruyu seçin ve sağlık karnesi ve AB pasaportu gibi gerekli belgeleri teslim alın. Yavrularımız anne sütü bitiminden itibaren 45 gün sonra teslim edilirler ve sağlık testleri yapılır. İsterseniz, İstanbul içi veteriner hekimine kontrol ettirip onay aldıktan sonra yavruyu sahiplenebilirsiniz. Ayrıca, Türkiye ve AB ülkelerine hızlı transfer seçeneklerimiz bulunmaktadır. Özel siparişler maksimum 10 iş günü içinde teslim edilir ve her yavrunun ırk garantisi verilir. İsteyenler için FCI EXPORT SCR'li yavrularımız da mevcuttur. Unutmayın, yavru köpeğiniz gerçek bir safkan köpek olacak ve ırk özelliklerini taşıyacak. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin!
Yorumlar
48 kez görüntülendi.

Ãœcretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.