İncelediğiniz ilanın yayınlanma süresi dolmuştur. İlandaki bilgiler güncelliğini yitirmiş veya ilandaki ürün satılmış olabilir.

Sevimli cocker bebekler

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 35139
İlan Tarihi 2 Haziran 2023
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyeti Her İkiside
İlan Türü Görüşülür
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Merhaba Sevgili Hayvanseverler! Sahiplenmek istediğiniz bir yavru, ortalama 12 yıl kadar sizin ve ailenizin bir parçası olacak. Ancak köpek sahiplenirken maddi değeri yerine gerçek bir köpek ırkının özelliklerini taşıyan bir hayvan olup olmadığına dikkat edin. Bazı durumlarda bütçeniz köpek sahiplenmeye uygun olmayabilir, ancak sabırlı olup gerçek bir köpek aradığınızda istediğiniz yavruyu sahiplenmiş olursunuz. Maalesef, bazı kişiler köpeği size verene kadar her şeyi tozpembe bir pencereden anlatırlar ve hatta aşı günlerinden bile bahsederler. Ancak köpeğiniz sizinle beraber olduktan kısa bir süre sonra geçirilen hastalıklar sonrası ölebilir ve bu durum sizi oldukça üzebilir. Bu nedenle, köpek sahiplenmek isteyenler için doğru bilgi aktarmaktayız. Safkan köpek ırklarının gerçek özelliklerini taşıyan köpekleri arıyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz. Lütfen, Bursa, İzmir ve Denizli illerinde üretilen köpeklerle karıştırmayın. Eğer yarışmalara katılmak istiyorsanız, tercihen Fédération Cynologique Internationale FCI SCR'li yavrular temin edilebilir. Tüm yavrularımız yurt dışından getirtilmektedir ve sağlık karnesi ile birlikte AB pasaportu verilmektedir. Yavrular anne sütünü 45 gün alıp, 15 gün karantina süresini tamamladıktan sonra teslim edilir. Kan ve dışkı testleri yapılan yavrularımız İstanbul'da olduğunuz takdirde kendi veteriner hekiminizle birlikte kontrol edebilirsiniz. Üstelik uzman ekibimiz sayesinde Türkiye ve AB ülkelerine hızlı bir şekilde teslimat gerçekleştiriyoruz. İstanbul dışındaki Hayvanseverlerimiz ise, istedikleri takdirde özel pet nakil servisimiz sayesinde yavrularını kapılarında teslim alabilirler. Ayrıca elimizde olmayan özel siparişler maximum 10 iş günü içerisinde teslim edilebilmektedir. Tüm yavrularımızın ırk garantisi bulunmaktadır ve herhangi bir sorunuza cevap vermek için ekibimiz her zaman yardıma hazırdır. Lütfen detaylı bilgi için bizimle irtibata geçin, yavru köpeğiniz ile mutlu bir gelecek inşa edin.
Yorumlar
214 kez görüntülendi.

Ücretsiz Sahiplenme

Üyelik tarihi: 2 Mayıs 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

Güvenlik İpuçları

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.